Bröllopsfoton och en kopp kaffe

Vilken fantastisk dag att vakna till. Sitter i skuggan på balkongen och njuter av en kopp kaffe samtidigt som jag redigerar de bröllopsfoton som brudparet har valt ut. I bakgrunden kvittrar fåglarna och vinden susar i håret. Jag kan redan känna att det kommer att bli ännu en kvävande varm dag. Det får nog bli svalkande dopp i havet idag.
 
Allmänt, Bröllop | | En kommentar |

Fjällen 2014 - Del 2: Vattendrag

Jag inser det mer och mer som åren går och jag kan inte hjälpa det. Vatten är nog det element som jag uppskattar mest.  Att höra ljudet från forsande vatten eller bara porlandet i en damm eller vågornas svall i havet, det är bland det mest avslappnande ljud jag vet. Detta gör också att många av de bilder som jag tog uppe i Fjällen kommer att innehålla någon form av vatten.
 
Nästan längs hela leden fanns det vattendrag från friska källor eller glasiärer i bergens topp. Vissa av de fick vi vada igenom(inte djupt, men tillräckligt djupt för att man skulle vara lycklig över sina höga kängor) och vissa mäktigare forsar och vattenfall gick man över på en hängbro. En annan underbar sak med dessa vattendrag, förutom att de var mäktiga att se, var att nästan var man än befann sig på leden så var det bara att fylla på vattenflaskan och avnjuta det kalla vattnet.
 
 
Natur, Travel | Fjällen, Resa, Sverige, Sweden, Travel | | En kommentar |

Fjällen 2014 - Del 1: Tillbaka från Fjällen

Då var man tillbaka efter sju dagars vandring i den svenska fjällen. Totalt har vi vandrat i 105 km och tro mig när jag säger att en km hemma är kortare än en km där (ja, jag vet att det inte är fysiskt möjligt, men så känns det verkligen).....
 
Att befinna sig ute i naturen så länge utan tillgång till vare sig dagens bekvämligheter eller dagens teknologi har varit en riktig detox för både kropp, själ och sinne. Visst det gjorde ont lite här och var under vandringen, men kroppen fick sig en ordentlig dos träning och frisk luft som är så behövligt efter ett år instängd på ett kontor. Och själen och sinnet släppte snart all spänning och stress. Och alla vardagsproblem som väntade där hemma hamnade kvickt i en stängd låda, för man kunde ju ändå inte göra något åt de när man var där uppe. Istället närde sig själen och sinnet på alla vackra intryck och vyer och bristen på stress. Jag kan faktiskt inte tänkta mig ett bättre sätt att påbörja sin semester på. Nu är jag tillbaka för att avnjuta resten av semestern fullt utvilad, avslappnad och med en kropp som mår toppen :)
 
Nedan bjuder jag på en bild från vandringen. Det kommer fler så småningom, men först måste all packning packas upp och tvättas och vårdas :)
 
 
 
Allmänt, Travel | Allesjaure, Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM, Canon EOS 1D Mark III, Fjällen, Landscape, Landskap, Resa, Travel, Trekking, Vandring | | Kommentera |
Upp